Slavnostní ukončení plavby kolem světa

All stations, all stations, all stations, here is Perla Alba, Perla Alba, Perla Alba on channel 982, Zveme vás na slavnost ku příležitosti ukončení plavby kolem světa. Slavnost se koná 25.dubna 2015 od 1200UTC na souřadnicích 50°7,57’N:14°40,187’E. Účast hlaste emailem na perla.alba@perloviny.cz nebo kouřovými signály, či voláním  z okna. Ukončení slavnosti se předpokládá 26.4.2015 1200UTC. Pití a jídlo zajištěno z toho, co přinesete, Nocleh ve vlastním spacáku na vlastní karimatce zajištěn. Suzan out.

Drahé kamarádky a vážení kamarádi,

bylo to 1.7.2012, když jsme se důstojnou oslavou rozloučili v Sukošanu, odvázali lana a vypluli vstříc dobrodružství. Těžko uvěřit, že jsme už zpátky. Rádi bychom se s vámi viděli a třeba vy byste se i rádi viděli s vámi a tak vás zveme na veselou viděcí akci na naší pozemní základně ve středu starého kontinentu.

Připraven pro vás bude bohatý kulturně-společenský program. Jídla a pití bude dost, protože každý určitě nějaké donese. Spaní pro zájemce bude zajištěno v prostorách domu, garáže a sauny a to na vašich karimatkách i spacáku (pro Miloně – chladivou deku pro tebe máme). Při větším počtu zájemců (nad 100) můžete využít i přilehlých pozemků s travním porostem pro stavbu stanu, či čerstvě osetého pole nedaleko místa oslavy.

Začátek akce a hlavní část zábavy bude probíhat v sobotu od 1200UTC do pozdních nočních/nedělních brzkých ranních hodin.

Z nabitého kulturního programu bychom rádi vybrali alespoň tyto body: “Slavnostní odhalení plánu jak s poznatky z cesty naložit hodláme” a to od 2000UTC v hlavním sále, a nebo třeba neveřejná tisková konference: ”Naše další dobrodružné plány”, která proběhne již v 1800UTC v tiskovém centru vedle kompostovače těsně za brankou.

Pokud budete zvažovat svou účast, oceníme, když nám dáte vědět emailem na perla.alba@perloviny.cz. Pro první zájemce máme připraveno příjemné překvapení ve formě přidělení místa na spaní jinde než na zemi. Slavnosti jest možno se účastniti také např. bez přespání, ale bude pak jen vaše vina, že přijdete o společně prožitou ranní kocovinu.

Protože jste dočetli až sem, tak vám prozradím, že na zaslané pozvánce jsou chybné souřadnice a budete mít jednodušší, když rovnou dorazíte na 50°7,570’N:14°40,187’E, nebudete se muset brodit polem a blátem.

Ať tak, či onak, těšíme se svorně na vaši návštěvu, přinesené jídlo a pití, případné porcelánové jeleny k vánocům 2012 a 2014 a …..,

Petr a Pája